Termeni si Conditii

FOLOSIREA ACESTUI SITE , IMPLICA ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. PENTRU EVITAREA PROBLEMELOR SE RECOMANDA CITIREA ATENTA A TERMENILOR SI CONDITIILOR.

Site-ul nostru isi asuma dreptul de a face modificare ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Site-ul nostru isi stabileste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta participantilor numai prin intermediul site-ului nostru. 

Site-ul si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timpdespre eroarea aparuta.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul pretuldistractiv.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre site-ul nostru si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.